0706 - 95 93 19sonarp@telia.com
Välj en sida

Bygg i Eksjö och Vetlanda

Bygg för alla i Eksjö och Vetlanda med omnejd

Bygg-Magnus Stallprodukter är det perfekta företaget för alla som bor i eller omkring Eksjö eller Vetlanda och som behöver hjälp inom bygg, renovering eller snickeri med mera. Våra tjänster innefattar hjälp med allt från små- till stora uppdrag. Exempel på uppdrag som vi hjälper till med är renovering, tillbyggnad och nybyggnation och andra liknande tjänster. Utöver byggservice och dylikt, så tillhandahåller vi även tjänster inom tillverkning av hästhinder. Vår policy innebär att vi alltid arbetar för våra kunder, genom att i möjligaste mån anpassa vårt arbete efter de förutsättningar, behov och önskemål som gäller för den specifike kunden som anlitar oss för våra tjänster inom bygg i Eksjö och Vetlanda med omnejd.

Begär en offert inom bygg

Vi rekommenderar alla våra kunder i Eksjö eller Vetlanda med omnejder att begära en kostnadsfri offert för det arbete som de behöver hjälp med inom bygg. En stor fördel med detta är att man slipper att bestämma sig direkt, utan man kan i stället i lugn och ro fundera över, huruvida man vill anlita oss eller ej. Vi gör en kostnadskalkyl och om du är intresserad, så kan vi komma på ett hembesök hos dig. På detta vis blir det enklare för oss att göra en någorlunda korrekt beräkning. Helt perfekt kan vi inte göra den, men desto mer vi vet om förhållanden som gäller hos dig, desto lättare har vi att uppskatta hur mycket arbetet kostar i tid och pengar.

Använd ROT-avdraget

ROT-avdraget är en bra möjlighet för alla privatpersoner att nyttja. Om du inte redan kände till det, så är ROT-avdraget en skattefinansierad reform, som ger alla privatpersoner möjlighet att anlita ett företag likt vårt och samtidigt inte betala fullt pris. I skrivande stund ger ROT-avdraget rätt till 30 procents rabatt på arbetskostnaden. Vi har arbetat i många är med ROT-avdraget och vi svarar gärna på frågor kring detta, om du i Eksjö eller Vetlanda med omnejd undrar över någonting som gäller ROT-avdrag.